This Traveler IQ was calculated on Tuesday, December 09, 2008 at 07:46PM GMT by comparing this person's geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's 3,409,467 travelers who've taken the challenge.

Voulez-vous Citroën avec moi?: O, lenoba, lenoba...
online counter

petek, 25. julij 2008

O, lenoba, lenoba...

Vem, da je dosti blogerjev, ki trdijo, da nimajo časa za pisanje, no, jaz ga imam, vendar se mi ne ljubi pisati. Tudi idej imam veliko, pa vseeno odlašam s pisanjem. Tokrat sem bil opozorjen, da sem na svoj blog že malo pozabil, zato bom objavil manjši prispevek, za naprej pa upam, da mi bo lenoba popustila.
V začetku leta sem prišel na trapasto idejo, da bi izdeloval pudlje iz balončkov. Rečeno storjeno. Kupil sem vso štacunsko zalogo balončkov in začel z izdelavo. Uspelo mi je že v prvem poskusu, saj stvar sploh ni komplicirana, le razmerja pri psu so bila malo čudna, zato je izgledal kot križanec z zajcem. Sicer pa vaja dela mojstra, tako da zdaj stvar že dovolj dobro obvladam,da bi lahko naštudiral še kaj drugega.
Največji problem pa je napihovanje, imam svoj sistem napihovanja, vendar je trebe imeti vseeno močna pljuča. Še dobro, da ne kadim več!


Končni izdelek

Št. komentarjev: 4:

Ob 30. julij 2008 09:04, Anonymous Blazz pravi ...

Madona fajfk, se si ciu čarovnik ratau!

 
Ob 30. julij 2008 10:58, Blogger Gorazd pravi ...

So me že vabili, da sem otrokom delal pudlice.

 
Ob 01. avgust 2008 11:13, Blogger Tine M. pravi ...

Čarodej Fajfk:) Dobru ti gri že ad ruk tu. Mislem de bu pačas cajt za nova žvavca.

 
Ob 04. avgust 2008 13:45, Blogger David pravi ...

on ni čarodej ampak čist navadn drejer:)
obvladaš zdej pa še dinozavre

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov

Free Counters
Free Counters