This Traveler IQ was calculated on Tuesday, December 09, 2008 at 07:46PM GMT by comparing this person's geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's 3,409,467 travelers who've taken the challenge.

Voulez-vous Citroën avec moi?: Kubed 08
online counter

ponedeljek, 7. april 2008

Kubed 08

No,pa smo spet dali Kubed skozi. Spet kot prejšnja leta,le da je bil letos poudarek na nekaterih težavah. Avto mi je dvakrat crknil,prvič mi je zmanjkalo benca,drugič pa so odpovedale zavore. Pošlihtali smo itak vse,saj smo sami mački.
Večja težava pa je nastala,ko se nam je začel slinit en zabit Kanomeljc,ki sliši na ime U.K. ,sicer bi lahko njegovo ime objavil,saj teh stvari ne bere,verjetno je nepismen. Tipu smo že v Spodnji Idriji povedali,da ga ne maramo in da naj ne hodi za nami kot smrt za bolnikom. Niti pod razno mu nisi dopovedal. Že pred nami jo je pobral v Kubed,da ja ne bi kaj zamudil,tam se je vsiljeval našim prijateljem,če se je nam preveč približal,smo ga nagnali in mu tudi povedali,da se nam ne sme približat na 10 metrov. Drugi dan smo se odpravili do Snake bara v Koper. Nad Koprom mi je zmanjkalo bencina,zato smo malo pavzirali,v tistem nas spet prehiti omenjeni slinež,vendar je prišel v Snake bar,ravno ko smo se odpravljali proti domu.Nekje je pač zalutal. Na poti nazaj nas je popolnoma zgrešil,tako da smo imeli mir pred njim. Stvar je zelo moteča,če se ti nalima en tak kreten in mu sploh ne moreš ničesar dopovedat.Diamantna trdoglavost. Za naslednje srečanje sledijo radikalni ukrepi.

Relaksacija z žlikrofi,pivom in glasbo

Utrdba nad Kubedom
Kubed z utrdbe
Na koncu smo se vstavili še na Socerbu. Lep razgled na Trst

Št. komentarjev: 1:

Ob 9. april 2008 ob 06:35, Blogger David pravi ...

prbližn vim kak tu zglida ja smo isti problem imil pr gaslicih-z isto osebo!

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov

Free Counters
Free Counters