This Traveler IQ was calculated on Tuesday, December 09, 2008 at 07:46PM GMT by comparing this person's geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's 3,409,467 travelers who've taken the challenge.

Voulez-vous Citroën avec moi?: Pomjan 2007
online counter

sobota, 19. april 2008

Pomjan 2007

Vas Pomjan leži približno 300 metrov nad morjem in nekaj kilometrov od morja. Koperska sekcija Citroen kluba Slovenije je organizirala spomladansko srečanje,ki se je dogajalo nad omenjeno vasjo. Bolj točno na konjskih pašnikih. V spominu so mi zato ostale predvsem muhe,ki jih je bilo več kot v Godoviču. Že pred prihodom so nas obvestili,da na samem mestu ni sence,nič hudega,zato pa so tende. Soboto so nam namenili za kurjenje bremz,saj smo se spustili do Kopra,v tovarno Tomos,kjer so izdelovali prve jugoslovanske spačke. Ker smo pač senzacionalni,so nas prišli snemat iz TV Kopra in iz POP TV. POP TVjevci so potem posneli še dva prispevka na račun Četkotovega pujsa. Zelo zanimivo se mi je zdelo,ko smo se vračali iz Kopra,ko smo se vsi skupaj ustavili v prvi betuli,brez da bi se kaj zmenili.Tipično za nas.
Ob vseh teh srečanjih ugotavljam,da jih je premalo!

Postrojeni pred Tomosom

Citroënarski podmladek
Eden od mulcev misli,da je baba.

Prijetna senca pri Četkotovem pujsu

Mr.ex-president's family
Ker smo bili na konjskih pašnikih,smo bili vsi oblečeni bolj ali manj po kavbojsko.

Počitek po dobrem kosilu

Atrakcija

Št. komentarjev: 1:

Ob 19. april 2008 ob 13:24, Blogger Red & White Cigarettes pravi ...

The first thing I wanted to do was to thank the author for making such a beautiful blog! No one could have done it better! Thank you very much for the pictures which are on the page. They are splendid! I will surely add your blog to my links and will always visit the web page you’ve created!

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov

Free Counters
Free Counters