This Traveler IQ was calculated on Tuesday, December 09, 2008 at 07:46PM GMT by comparing this person's geographical knowledge against the Web's Original Travelogue's 3,409,467 travelers who've taken the challenge.

Voulez-vous Citroën avec moi?: Jesensko srečanje
online counter

torek, 23. september 2008

Jesensko srečanje

Tokrat se je jesensko srečanje dogajalo v Zgornjem Dupleku pri Mariboru. Vsak, ki je prišel na recepcijo, je plačal 5€ vstopnine, v to je bila všteta tudi hrana, niso pa nam povedali, da bomo morali v soboto sami kuhati. Kot rečeno, je v soboto vsaka sekcija izbrala svojo ekipo, za šefa kuhinje sem bil tokrat jaz in lotili smo se tekmovanja v kuhanju golaža. Ker smo imeli največji kotel, smo dobili tudi največ sestavin, tako, da smo se morali kar potruditi. Na koncu smo zasedli tretje mesto, čeprav je bil naš golaž absolutno najboljši, vendar je puncam, ki so ocenjevale, težko dopovedati, da je treba v golaž dodati tudi pol kile pekočih feferonov. Ima, da žge! Za večerjo so bili degustacijski krožniki vseh golažev. Tokrat je večer minil brez glasbene skupine, zakurili smo ogenj, ker zeblo, nekaj kitar in kakšne orglice, pa je bilo spet veselo.
V nedeljo smo se odpravili proti domu, vabljeni smo bili na Gospodarsko razstavišče, na sejem Codelli, jaz se ga sicer nisem udeležil, mogoče drugo leto.

Prizorišče dogajanja

Panoramska vožnja s pujsom

Šef kuhinje

Kuharski pomočnik Šiško

Večerna zabava

Št. komentarjev: 3:

Ob 23. september 2008 ob 10:45, Blogger David pravi ...

koga si se pa tuk ustrašu na slik?:)
je pravu mačk de je biv gar ja!
fajn je videt sam mraz je pa sigurn biv!

 
Ob 23. september 2008 ob 10:55, Blogger Gorazd pravi ...

Koga sem se ustrašil? Nobenega, to je bolj čudne vrste nasmešek. Ja, mraz pa je bil, predvsem ponoči, pa čeprav je bilo še zmeraj poletje.
(Čez dan sem bil obut v crockse)

 
Ob 29. september 2008 ob 21:54, Blogger Tine pravi ...

zakon si fajfk v ti šefovski oprav:)

 

Objavite komentar

Naročite se na Objavi komentarje [Atom]

<< Domov

Free Counters
Free Counters